Menu GR AR

Σχετικά με Εμάς

  WE ARE DRAW LINK GROUP  

  [ concept creators ]  

Σχετικά με Εμάς

Η Draw Link Group είναι μια διεθνής εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Aρχιτεκτονικής και Interior Design που προσφέρει ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες υπηρεσίες, για την κάλυψη κάθε ανάγκης. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις interior design, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια καθ’ όλη τη διαδικασία. Η Draw Link Group ξεκίνησε το ταξίδι της στο Dubai, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2006, εστιάζοντας στη δημιουργία ενός νέου τρόπου ζωής μέσω του καινοτόμου οράματός της στην αρχιτεκτονική και το design. Σήμερα, η εταιρεία έχει παραρτήματα στην Τυνησία, την Κίνα, τη Λευκορωσία και την Ελλάδα, αναπτύσσοντας μοναδικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε έργα εσωτερικής διακόσμησης και κατασκευής στη Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη. Τα χαρακτηριστικά σχέδια της Draw Link μπορεί κανείς να τα βρει στα: Radisson Royal Hotel (ξενοδοχείο 5 αστέρων, Ντουμπάι), InterContinental Dubai Marina Hotel & Hotel Apartments (ξενοδοχείο 5 αστέρων, Ντουμπάι), Hilton Djerba, (ξενοδοχείο 5 αστέρων, Τυνησία), 72 by Hues (ξενοδοχείο 5 αστέρων, Σάρτζα), Hawthorn Suites by Wyndham (ξενοδοχείο 4 ατέρων, Ντουμπάι) και σε πολλά άλλα. Η DLG διαθέτει επαγγελματίες, ταλαντούχους και δημιουργικούς, διεθνείς αρχιτέκτονες και interior designers, που συνεργάζονται ώστε να διατηρήσουν υψηλής ποιότητας πρότυπα, τόσο από τεχνική όσο και από αισθητική άποψη. Η αφοσίωση και το πάθος της ομάδας μας έχουν βοηθήσει την εταιρεία με αρκετές αξιόλογες διεθνείς και τοπικές βραβεύσεις, συμπεριλαμβανομένου του IAIR Award – ‘Best Company for Leadership Interior Design UAE 2014’, των ‘Best Mixed-Use Architecture, Qatar 2014’ Αward για το Al Bustan Hotel Apartments και ‘Best Hotel Interior Dubai 2011’ Αward για το Radisson Royal Hotel, και τα δύο βραβεία των International Hotel Awards, και πολλά άλλα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Η Draw Link Group είναι περήφανη για την ξεχωριστή και μοναδική ταυτότητά της. Ιδρύθηκε πάνω στις αρχές της ανοιχτής συνεργασίας και ακεραιότητας με στόχο να δημιουργήσει ιδιαίτερη ταυτότητα και να ξεχωρίσει στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών. Τα τελευταία χρόνια αποδείχτηκαν ιδιαιτέρως αποδοτικά για εμάς, καθότι ως διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του Interior Design και της κατασκευής εσωτερικών χώρων, η ισχύς μας προέρχεται όχι μόνο από την ποικιλομορφία και την εξειδίκευσή, αλλά και από τη φιλοσοφία του σχεδιασμού μας, που στηρίζεται στη δημιουργία πρωτότυπων ιδεών και όχι απλά στον σχεδιασμό έργων. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τη δημιουργικότητα που έχει επιδείξει η ομάδα μας, τις ικανότητές της και την προσπάθεια που έχει καταβάλλει για την ολοκλήρωση των έργων που εμπιστεύτηκαν σε εμάς οι πελάτες μας, τα οποία κατέστησαν δυνατή την πραγματοποίηση μερικών ευφυών, σχεδιαστικών ιδεών. Στα χρόνια που ακολουθούν προσδοκούμε να διατηρήσουμε τη θέση μας ως ένα διεθνές πρότυπο εταιρείας σχεδιασμού και κατασκευής στη Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη. Επιπλέον, στοχεύουμε στη συνέχιση της εξάπλωσης του δικτύου μας σε όλο τον κόσμο.

Daousser Chennoufi, Principal & CEO, Draw Link Group

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμά μας είναι να παραμένουμε σαφείς στη δημιουργία νέων ιδεών στον τομέα της φιλοξενίας και της διαβίωσης, μέσω μοναδικών σχεδιαστικών λύσεων. Πιστεύουμε στην καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την απλότητα και προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εξαιρετική και μοναδική life style εμπειρία.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να διατηρούμε τη θέση μας ως διεθνής εταιρεία-πρότυπο που δραστηριοποιείται στον τομέα του Interior Design και της κατασκευής εσωτερικών χώρων στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη χάρις στη συνέργεια των ομάδων του ομίλου μας. Επιπλέον, στοχεύουμε στη συνέχιση της εξάπλωσης του δικτύου μας σε όλο τον κόσμο.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Να παραμένουμε δίκαιοι και έντιμοι, επαγγελματικά και ηθικά, ειδικά απέναντι στους υπαλλήλους μας, τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας και τους συνεργάτες μας. Επιπλέον, το να διατηρούμε τις βασικές εργασιακές αρχές μας: εμπιστοσύνη, σεβασμός, τιμιότητα, ακεραιότητα και ενδιαφέρον.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Draw Link Architecture

έχει ολοκληρώσει επιτυχώς πολλές από τα πιο εξέχουσες επενδύσεις της περιοχής, βάσει εκλεπτυσμένων αλλά και λειτουργικών ιδεών. Τα concepts που έχουμε παραδώσει περιλαμβάνουν πολυάριθμα έργα φιλοξενίας, κατοικίας και εμπορικά έργα στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, κάθε ένα από τα οποία μπορεί να είναι περήφανο για το δικό του, απαράμιλλο περιβάλλον.

Draw Link Interior

Εξειδικεύεται στο σχεδιασμό καινοτόμων εσωτερικών χώρων που συμπληρώνουν το κεντρικό θέμα που έχει προταθεί για το εκάστοτε έργο.

Draw Link FF&E

Το «ανήσυχο» αυτό τμήμα ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις, παρίσταται σε παγκόσμιες εμπορικές εκθέσεις και είναι «ανοιχτό» στη χρήση μιας μεγάλης γκάμας από brands. Όταν η επίπλωση που ζητείται είναι πολύ εξειδικευμένη, παρέχουμε τη δυνατότητα προσαρμοσμένων κατασκευών κατά παραγγελία, ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία ανάμεσα στην αισθητική και την τεχνική. φυσικά, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τις πτυχές της οικονομίας.

Draw Link Art

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην τέχνη και την επιστήμη. Κάθε project μας είναι ένα έργο τέχνης αλλά, ταυτόχρονα, δεν ξεχνάμε τη σημασία των πρακτικών ζητημάτων.
Προκειμένου να ταιριάζει στη συνολική σχεδιαστική φιλοσοφία, δημιουργούμε τα δικά μας έργα τέχνης που όχι μόνο ενισχύουν τον μοναδικό χαρακτήρα του ακινήτου αλλά αυξάνουν την εμπορική του αξία.

Partner Companies

Εδώ και σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας, εμείς στη Draw Link Group έχουμε εστιάσει στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και στη δημιουργία συμμαχιών, με ένα δίκτυο πολύτιμων συνεργατών με τους οποίους μπορούμε να συνδυάσουμε την εξειδικευμένη γνώση, ώστε να τροφοδοτήσουμε την αγορά με προϊόντα υψίστης ποιότητας. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Aviavision Global – μια global trade company με έδρα την Κίνα, η Durasein – κατασκευαστής καθαρών, ακρυλικών, συμπαγών επιφανειών, η Polarstone και η Novasurface – παραγωγοί προϊόντων χαλαζία, και άλλοι.

QUALITY MANAGEMENT STATEMENT

Η Draw Link Group πιστεύει ότι η αγορά περιμένει υπηρεσίες που συνεχώς βελτιώνονται. Έτσι, στοχεύουμε πάντα στη βελτίωση της εμπειρίας που παρέχουμε στους πελάτες μας, ώστε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους, παράγοντας ολοκληρωμένο έργο για το οποίο μπορούμε δικαιολογημένα να είμαστε περήφανοι.
Η Draw Link Group σκοπεύει να επιτύχει όλα τα παραπάνω εφαρμόζοντας ένα σύστημα διοίκησης που συμμορφώνεται με το διεθνές πρότυπο ορθής πρακτικής BS EN ISO 9001: 2015. Επιπλέον, περιλαμβάνει τη δέσμευσή μας να εκπληρώσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας, όπως και τις νομικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις. Αυτό περιλαμβάνει και τη συνεχή εξέλιξη του συστήματος ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητά του.
Το προσωπικό της εταιρείας είναι υπεύθυνο για την ποιότητα της δουλειάς του. Η εταιρεία προσφέρει εκπαίδευση και έχει καθιερώσει συστήματα για να βοηθήσει το προσωπικό να ανταπεξέλθει στα απαιτούμενα πρότυπα.
Η πολιτική, η οργάνωση και οι διαδικασίες που είναι απαραίτητες για να ανταπεξέλθει η εταιρεία στα απαιτούμενα πρότυπα περιγράφονται στο Quality Management System της εταιρίας μας.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!